Нголо Канте не иска да напусне Челси следващото лято. Французинът

...
Нголо Канте не иска да напусне Челси следващото лято. Французинът
Коментари Харесай

Канте не иска да си тръгва от Челси

Нголо Канте не желае да напусне Челси идващото лято. Французинът може да си тръгне със свободен трансфер през 2023 година, когато изтича договорът му със сините. Преговорите сред Канте и лондончани са в застой по отношение на продължителността на евентуалното удължение.

31-годишният състезател желае три-четиригодишен контракт, съпоставим с този, даден на новото попълнение Калиду Кулибали през лятото. Челси обаче желае да подпише с него единствено за две години, поради четите му травми. Канте е благополучен да живее в Лондон и даже се твърди, че е бил предлаган на Арсенал и Тотнъм от неговите представители. Но съгласно френското издание Le10 Sport желанията му са да остане в Челси. Халфът не е играл от равенството 2:2 с Тотнъм на 14 август.

Той е покрай завръщане в игра, само че шефът Греъм Потър не желае да го пришпорва.

Преди успеха с 3-0 над Уулвс предишния уикенд, 47-годишният управител сподели: „ Той прави от ден на ден и повече интеграция с тима. Все още не е подготвен за уикенда, само че се доближава. Няма отчаяние от моя позиция, това е просто нещо, с което би трябвало да се оправим. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР