Независимо от семейните раздори - принц Хари все пак ще

...
Независимо от семейните раздори - принц Хари все пак ще
Коментари Харесай

Принц Хари ще присъства на коронацията на Чарлз III, но без Меган и децата

Независимо от фамилните раздори - принц Хари въпреки всичко ще участва на коронацията на крал Чарлз III в Уестминстърското абатство на 6 май.

По-малкият наследник на краля обаче няма да бъде съпроводен от своята брачна половинка Меган Маркъл.

Херцогинята на Съсекс ще остане в Съединените щати дружно с двете си деца Арчи и Лилибет - внуци на Чарлз.

Решението на Хари беше оповестено от Бъкингамския замък след месеци на спекулации за това дали цялото монархическо семейство ще се събере по време на церемонията.

Чарлз наследи починалата кралица Елизабет II незабавно след гибелта ѝ на 8 септември, само че на 6 май ще се организира формалната му коронация.

Според Associated Press, още преди няколко седмици екипът на краля е влезнал в контакт с Хари, с цел да обсъдят обстановката към събитието. Въпросът стана изключително внимателен след публикуването на скандалните записки на по-малкия наследник на Чарлз, в които той разкрива някои от най-нелицеприятните секрети от вътрешните фамилни спорове.

В книгата са включени конфиденциални диалози сред Хари и татко му, както и разкази за конфликтите сред него и по-големия му брат Уилям. В " Spare " принцът твърди, че някои представители на семейството зареждат медиите с компрометираща информация за него и брачната половинка му в подмяна на положително отразяване за самите тях.

Това се отнася особено за втората брачна половинка на Чарлз - Камила, която съгласно Хари е задействала планувана тактика за възстановяване на обществения си облик, тъй че да бъде призната от обществото като кралица-консорт.

38-годишният принц твърди, че дружно с Уилям е молил татко си да не се дами за Камила, с която Чарлз имаше дългогодишна извънбрачна спекулация по време на първия си брак с Даяна.

Той написа още, че татко му и PR-ът на Камила са решили " да жертват " Хари за лична полза - през 2002 година, съгласно него, точно те са разкрили, че принцът е употребявал опиати, а Чарлз го е изпратил в рехабилитационен център. Целта, съгласно книгата, е била медиите да показват Чарлз в ролята на угрижен татко.

Хари твърди, че сходна обстановка се е случила през 2019 година с умишленото производство на истории, които нарушават персоналното пространство на принц Уилям и неговата брачна половинка Кейт.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР