Независимо от новите факти около взрива до кортежа на главния

...
Независимо от новите факти около взрива до кортежа на главния
Коментари Харесай

Цончо Ганев : Атентат срещу главния прокурор има

Независимо от новите обстоятелства към гърмежа до кортежа на основния прокурор, гърмеж има. Това е атентата против страната. Дали е против Гешев или някой различен, това не трансформира обстоятелството, че има атентат. Следствието би трябвало да каже кой е забъркан. Това съобщи зам.-председателят на Народно събрание Цончо Ганев от " " в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката: Опитът за нападение против основния прокурор Иван Гешев 87
„ Говори се, че новата мощ, която ще крепи ГЕРБ е ПП-ДБ. Безспорен факт е, че цялото им битие се дължи на ГЕРБ. Факт е, че те сядат и беседват за поддръжка “, разгласи той.

Той бе безапелационен, че „ “ няма да поддържат, каквото и да било държавно управление. „ Имаме генералистични разлики във визии с ГЕРБ. Няма по какъв начин да ги подкрепим “, сподели Цончо Ганев.

„ Партиите в Народно събрание желаят да се одобри бюджет с 3% недостиг, с цел да влезем в еврозоната. Това е безумство. Правят ни пленник на западни сили. Поемат се задължения към разнообразни сили от Запада “, притеснява се зам.-председателя на Народно събрание от „ “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР