Независимо на коя позиция съм, аз мога да съм полезна

...
Независимо на коя позиция съм, аз мога да съм полезна
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Независимо на коя позиция ще съм, аз мога да съм полезна на Пловдив и региона

Независимо на коя позиция съм, аз мога да съм потребна на Пловдив и района. Това сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив Дани Каназирева за решението си да стане народен представител в новия парламент.

" Това е естествено продължение на работата ми като регионален шеф. Познавам проблематиката на Пловдив и района, както и на национално равнище. Мога да съм потребна, тъй като съм и правист. Познавам нормативната уредба в дълбочина “, добави тя.

Каназирева изясни, че бизнесът в Пловдив има нейната поддръжка и се мисли в посока по какъв начин да няма затваряне на нито един обект в изискванията на пандемията.

„ Освен по проблеми, свързани с пандемията, работих и опазих правата на хората, наранени в други браншове, имаше много екопроблеми, които оказват въздействие върху изискванията на живот. Предложихме пътни планове “, добави лидерът на листат за Пловдив на ГЕРБ-СДС.

Тя разясни, че в никакъв случай не е променяла правилата си и не е работила в ущърб на публичния интерес. Каназирева акцентира и че персонално е била поканена от премиера да е част от листите на обединението за идните избори.

Вижте целия диалог във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР