Независимият общински съветник в София Иван Алексиев е бил нападнат

...
Независимият общински съветник в София Иван Алексиев е бил нападнат
Коментари Харесай

Общински съветник, бивш член на Възраждане, е бил пребит. Подозира ръководството на партията

Независимият общински консултант в София Иван Алексиев е бил атакуван от маскирани пред входа си. Това се случва на 7 декември, откакто се прибира от сесията на Столичния общински съвет.

Това описа самият той по bTV. Прегледи във ВМА открили, че носът му е строшен и има контузия на главата.

Иван Алексиев счита, че зад побоя стоят хора от „ Възраждане “, защото, по думите му, е бил заплашван от човек в националното управление на партията.

В него влизат ръководителят Костадин Костадинов и депутатите Цончо Ганев, Петър Петров, Георги Георгиев и Николай Дренчев.

Алексиев твърди, че един от тези хора е отправил опасност към него с ултиматума: „ или се отказваш, или би трябвало да внимаваш, тъй като имаш и деца “.

Общинският консултант не пожела да назове съответно името на индивида, от който е бил заплашван, тъй като е бил посъветван от юристите си да не го прави, защото следва следствие.

Иван Алексиев влиза в СОС като претендент на „ Възраждане “, само че поради „ непреодолими разлики с управлението на партията “ я напуща и остава самостоятелен общински консултант.

По думите му разликите се изразявали в това, че претендентите за общински съветници от „ Възраждане “ сами плащали акцията за локалния избор, без да получават поддръжка от партията на централно равнище.

„ Аз бях втори в листата за общински съветници, само че и по ред определени, трябваше да вляза в Народното събрание на мястото на Деян Николов, само че след диалози и закани се отхвърлих, “ съобщи Алексиев.

Заплахата от човек от управлението на „ Възраждане “ била отправена по телефона, твърди Алексиев. Той изясни, че е отказал мандат в Народното събрание, „ тъй като трябваше да бъда народен представител на едно място с индивида, който ме заплашва “, още веднъж без да посочва съответно име.

Твърди, че са му излъчени закани и от други членове на „ Възраждане “, които са участвали на събрания на партията..

„ Последно ми намекнаха за заседание за общинските съветници за Северна България, на което е казано по какъв начин аз и няколко общински съветници от Пловдив ще бъдем завършени, “ съобщи Алексиев

До момента не подавал тъжба, защото съгласно юристите било „ дума против дума “, само че след побоя, който му бил нанесен, ще предприеме стъпки в тази посока.

Алексиев изясни, че се тормози най-много за децата си на 3 и на 8 години.

По думите му индивидът от управлението на партията, който го е заплашвал, е отправял същите предизвестия и против някогашния народен представител от „ Възраждане “ Елена Гунчева.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР