Незаконната заетост е главна причина за незаконната миграция. Този извод

...
Незаконната заетост е главна причина за незаконната миграция. Този извод
Коментари Харесай

ЕК: Незаконната заетост привлича незаконната миграция

Незаконната претовареност е основна причина за противозаконната миграция. Този извод се съдържа в документ, показан през днешния ден от Европейската комисия.

Допълва се, че противозаконното наемане на работа води до употреба на служащите и накърняване на права, и лишава страните от данъчни приходи. Европейска комисия регистрира, че към този момент не се ползват задоволително разпоредбите на Европейски Съюз за санкции на работодателите, които наемат чиновници отвън закона. Комисията предизвестява, че отсега нататък ще завежда наказателни процедури против страните, които не ползват разпоредбите.

Пандемията е довела до краткотраен спад в броя на мигрантите предходната година по отношение на 2019 година, се регистрира в отчета. Същевременно популацията на Европейски Съюз е намаляло с към 300 000 души.

Посочва се, че в последните месеци постоянно противозаконните мигранти идват в Европейски Съюз през централната и западната част на Средиземно море, както и през Беларус. В края на юни в Европейски Съюз е имало към 700 000 заявки за даване на леговище, по които следва решение и това бележи най-големия спад от 2015 година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР