Неволите в Кърджали продължават, спортната зала отново протече. За втори

...
Неволите в Кърджали продължават, спортната зала отново протече. За втори
Коментари Харесай

Зала Арпезос отново протече, волейболисти и ръководство започнаха ремонт

Неволите в Кърджали не престават, спортната зала още веднъж протече.
За повторно волейболът се наложи да избавя ситуацията, като играчи и управление още веднъж бяха в ролята на строителни служащи. Волейболистите на Арда започнаха нов незабавен ремонт на покрива на зала „ Арпезос “. Ремонтните действия се постановат заради очакващите се продължителни дъждове през идните дни и идния в петък мач на мъжкия тим против отбора на Царево.


„ Чакаш, чакаш и най-после отново викаш неволята с ясното схващане, че плануваните 55 000 лева в бюджета на общината за 2019 за покрива на зала „ Арпезос “ могат умерено да се пренасочат за други действия! “ написа във Facebook профила си президентът на ВК Арда Милко Багдасаров.

В средата на ноември управлението на клуба и спортистите откриха краткотрайно решение на казуса и покриха течащия покрив с полиетилен. Това спомогна да се лимитират течовете в залата и да се изиграе дербито с Виктория Волей.

„ Понеже вятърът отнесе това, което тогава бяхме създали, за това в този момент го вършим още веднъж, само че към този момент по-здраво – със дъски, с анкерни болтове, тъй че да можем да изкараме сезона. Както сме го създали в този момент, покритието ще издържи по-дълго време – чак до април. Вече няма да се тормозим и от вятър, тъй като въпреки и краткотрайно, става крепко ", съобщи Милко Багдасаров.



„ Има си направена цялостна план-сметка за ремонта, направиха и план, аплайват за финансиране. Ние ще изкараме още малко. От тук нататък дали ще има ремонт на залата зависи от доста неща и най-много от политиката, която се прави. Защото всички приказват и дават обещание, и се интересуват, обаче за жалост това, което би трябвало да кажем е, че и държавни, и общински, и всевъзможни типове ръководители са доста, доста, доста надалеч от спорта “, добави още той.

В залата се организират всички общински надпревари по волейбол и баскетбол за другите възрасти.

Програма и резултати от дуелите в група Б на Висшата лига - ТУК

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР