Невероятно, но факт! Биткаджийката в политиката Татян Дончева се уплаши

...
Невероятно, но факт! Биткаджийката в политиката Татян Дончева се уплаши
Коментари Харесай

Татяна Дончева се уплаши. Бяга от вота, съска срещу Янев

Невероятно, само че факт! Биткаджийката в политиката Татян Дончева се уплаши от избори и разгласи, че няма да взе участие в тях. Щяла да работи за нова групировка на идващия избор, който чака да е след Нова година.

„ В раздробеното политическо пространство се роди фрагментиран и неустойчив парламент. Проблемът е сложен. В настоящия миг той не може да бъде преодолян. Много обединения ще вземат по малко гласове “, разяснява Дончева за бТВ.

„ За „ Движение 21 “ е значимо да се работи за нова групировка в идващите три месеца. Тук не става дума за коалиция, а за групировка, която да влезе в център-ляво. Следващата година има локални избори, а се обрисуват и парламентарни. Очертават се условия за активирането на нови хора и общности “, уточни Дончева. Но не спря да съска против политическите съперници.

„ Възраждане “ ще усъвършенства резултатите си, само че Стефан Янев и „ Български напредък “ няма да имат наличие в идващия парламент, разяснява ръководителят на партия „ Движение 21 “.

„ Това е лабораторно упражнение. Това е неглижиране на плана на Янев, тъй като има малко време. През него няма да могат да парират „ Продължаваме промяната “. Не могат да прелеят гласове от Българска социалистическа партия, тъй като Янев няма еднаквост. Янев имаше добър старт преди да се записва “, добави Татяна Дончева.

Според нея тематиката с „ Газпром “ е обвързвана с отношението към Русия.

„ Който и да ръководи, каквото и да прави, в случай че желае да прекара зимата в България, би трябвало да обезпечи газ. Това, което направи „ Промяната “, е да прекъсне контракта с „ Газпром “, с цел да се хареса на някой, който ще ги задържи на власт. От „ Продължаваме промяната “ са повратливи хора, които както през вчерашния ден са споделили, че ще пресечен контракта с „ Газпром “, тъй като по този начин им е споделило посолството – в този момент ще кажат друго “, сподели Дончева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР