Неуспелият кандидат за кмет на Ловеч от БСП Радина Банкова

...
Неуспелият кандидат за кмет на Ловеч от БСП Радина Банкова
Коментари Харесай

Кандидат-кмет от БСП: Използват НАП в схема за натиск върху мен

Неуспелият претендент за кмет на Ловеч от Българска социалистическа партия Радина Банкова разгласи, че е жертва на скица за практикуване на напън върху претендентите на столетницата, написа offnews.bg.

``
реклама

Банкова разгласи пред OFFNews, че на база на уверение с погрешно наличие, издадено от Национална агенция за приходите, е формирано изпълнително произвеждане против компанията ѝ за произвеждане на трикотажно облекло за експорт и са запорирани сметките ѝ поради сумата от 751 310 лева, върху която е начислена рента от 5112 лв.. Това се е случило на 30 октомври 2019 година, дни преди решителния избор за кметския стол в Ловеч.

Банкова сподели, че против нея е заведено дело за обезщетение от 920 лева от някогашна служителка на компанията, което бизнесдамата апелира пред Върховния касационен съд. " Аз съм безупречен поданик и импортирам отговорностите си към хазната всеки месец. Чудно по какъв начин при неприключило дело се запорират сметки и се изпраща частен правосъден реализатор ", разяснява Банкова и се закани да отбрани правата си. 

Неверните данни съгласно бизнесдамата са, че има данъчни отговорности в изключително огромни размери и че декларациите и сумите, подадени в Национална агенция за приходите от компанията ѝ, не дават отговор на упоменатите в данъчните уверение, поради което са запорирани сметките на сдружението.

Радина Банкова загатна и различен случай, който съперниците ѝ в изборната борба са употребявали целеустремено – обвинявания против нейната компания, че е точила непозволено Данък добавена стойност. 

Димитър Горов от предизборният щаб на Българска социалистическа партия в Ловеч сподели, че с изключение на личен удар към компанията и усложненията, които произтичат от това, става въпрос за оклеветяване на Банкова. Според Горов черният пиар на съперниците и акцията против компанията на Банкова е била съществена нишка по време на цялата акция, с цел да се каже, че тя е неприятен шеф.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР