Непрекъснато получавам въпроси как съм я запазила в такъв вид

...
Непрекъснато получавам въпроси как съм я запазила в такъв вид
Коментари Харесай

Никол Кидман използва крем за 25 долара

" Непрекъснато получавам въпроси по какъв начин съм я запазила в подобен тип и отговорът постоянно е слънцезащита. Никога, в никакъв случай не не помня да я нанеса.

За което съм доста признателна на майка ми, която ме научи на този режим " - признава в изявленията Никол Кидман, която нормално би трябвало да изяснява по какъв начин се грижи за прелестната си кожа.

 Актрисата на премиите

Актрисата на премиите "Еми " 2017

Актрисата не поставя непостижими грижи, с цел да наподобява толкоз добре и все млада. " Хидратация, хидратация, хидратация... - Категорична е тя, представена от missbloom.bg. - Вечер постоянно смъквам грима си, което също научих от майка ми.

 Снимка 313401

Използвам мокри кърпички за разчистване на грим на Neutrogena, тъй като с тях ми е доста елементарно. Не съм човек, който има куп козметични артикули. Но имам вяра в ретинола, тъй като считам, че в действителност прави работа, също така е научно потвърдено.

Кремът Rapid Wrinkle Repair е доста добър за моята кожа, която е сензитивна и се зачервява, в случай че употребявам прекомерно мощен и небалансиран артикул. "

И да споменем, че въпросното мазило на холивудската звезда не е нечувано, я елементарен крем, който може да се откри във всяка аптека и е на цена 25 $.

 Снимка 313398

" Сутрин постоянно намокрям лицето си със студена вода или си взимам леден душ. Когато бях млада постоянно плувах в океана в Австралия, по тази причина има нещо, което ме кара да стартирам деня си със студената вода. В самия океан има нещо, в солената вода, което те кара да се чувстваш по-добре. "

 Снимка 313399

А когато актрисата е на аления килим и, несъмнено, е с макиаж, си разрешава руж, емайл на устните и серпантина на миглите на очите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР