Необичаен случай е регистриран в германската провинция Долна Саксония. По

...
Необичаен случай е регистриран в германската провинция Долна Саксония. По
Коментари Харесай

Малкият Луис написа писмо до мъртвата си баба, седмица по-късно всички останаха шокирани от това, което откриха в пощенската кутия

Необичаен случай е регистриран в немската провинция Долна Саксония. По време на погребението на баба си, 7-годишният Луис написал писмо и го пуснал във въздуха благодарение на балон. Седмица по-късно той разкрил отговора в пощенската си кутия. Необикновената история бе разказана от майката на момчето във Facebook. Предложението за писмото пристигнало от служителка в погребалната организация. Идеята доста допаднала на дребния Луис. Той купил най-красивата картичка, написал благи неща в нея и показал противоположен адрес, написа planetanovosti.com.

В отговора, който никой от фамилията не очаквал, се изказвала признателност за красивата картичка. Предполагаемата починала бабичка пишела още, че постоянно ще пази момчето и ще бъде негов ангел пазител.



Майката на Луис се пробва да открие създателя на писмото, с цел да му благодари за думите. Въпреки това дамата се съмнява, че в миналото ще открие създателя.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР