Нека не се лъжем - има филми и сериали, в

...
Нека не се лъжем - има филми и сериали, в
Коментари Харесай

Филмите и сериалите, които ни карат да харесваме лошите момчета

Нека не се лъжем - има филми и сериали, в които неприятните герои в действителност са положителните и са издигнати в фетиш. Те имат всичко - жанр, класа, пари, добра осанка и маниери и възприятие за комизъм. В тази публикация ще разгледаме няколко заглавия на филми и сериали, които в действителност ни карат да харесваме неприятните и да желаеме да сме на тяхно място. Нека забележим кои са те: 

1) Трите елементи на " Бандата на Оушън "  

Едва ли има човек, който да е гледал истинската трилогия с Джордж Клуни, Брад Пит и плеядата други звезди и да не се е радвал и да им е симпатизирал. Всички артисти играят функциите си съвършено, а самите облици са построени до последния подробност. Перфектен микс от звезди, които ни карат да симпатизираме на неприятните момчета. 

2) Breaking Bad

Нелепо преведеният сериал на български звучи " В обувките на сатаната ", което няма нищо общо с истинското заглавие на сериала. В пет сезона следим героя на Уолтър, който от приветлив преподавател по химия, който се пробва да избави живота си, се трансформира в безсърдечен палач и наркобос. Страхотната игра на основните герои ни кара да бъдем съпричастни с тях и да съжаляваме за сложните моменти, в които изпадат. В последна сметка всичко си идва на мястото и разбираме, че няма ненаказано зло. 

3) Американски ганстер

Дензъл Уошинтън и Ръсел Кроу вършат невероятни функции в този филм от 2007-ма година. Дензъл влиза в ролята на Франк Лукас, наркобос, който се издига от нищото, с цел да съгради своята незаконна империя. Прави го със жанр и безкомпромисност. Харесваме ли го? О, да и още по какъв начин! 

4) Peaky Blinders

Още един сериал, за който няма добър превод и точно поради това не го превеждаме. Историята следва семейство Шелби при започване на 20-ти век - тайфа, която стартира с нагласянето на конни надпревари, с цел да се трансформира в една от най-големите престъпни организации в Англия. В центъра на всичко стои Томас (или още Томи) Шелби, който е нашият основен воин. Изключително добре изигран персонаж от артиста Килиан Мърфи, който обира точките с тази си роля. Просто няма по какъв начин да не го харесаме. 

5) Под прикритие 

Нека има и една българска диря в тази ранглиста. " Под прикритие " стартира като приказен сериал и всички облици бяха на ужасно равнище. Може би най-любимите на феновете бяха Иво Андонов (Захари Бахаров), Косъма (Александър Сано) и Куката (Мариан Вълев). След двата мощни първи сезона историята като че ли се разводни, само че към момента мислим, че това е един от смислените български сериали и гледаме по някой епизод с интерес. И да, харесваме момчетата. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР