Нека да видим най-важната задача - да измъкнем държавата от

...
Нека да видим най-важната задача - да измъкнем държавата от
Коментари Харесай

Акад. Николай Денков: Най-важното е да измъкнем държавата от управлението на мафията

" Нека да забележим най-важната задача - да измъкнем страната от ръководството на мафията и да успеем да я управляваме по допустимо най-хубавия метод. Сред нашите цели са конкурентна и новаторска стопанска система, обезпечаване на националната сигурност, в това число развиване на правовата система, обезпечаване на енергийната самостоятелност, понижаване на неравенствата, туризъм, превоз, районно развиване ".

Това съобщи акад. Николай Денков от " Продължаваме промяната ", координатор на работата по предизборната стратегия.

И уточни, че не кавги са забавили регистрирането на листите на обединението " Политическа партия - Демократична България " за идните избори, а нуждата да се съчетаят листите на две политически обединения.

Той увери, че на следващия ден всички листи ще бъдат показани от координаторите за вписване по места.

Според него е изработен опит казусът с Александър Дунчев да бъде употребен от съперниците на Политическа партия и Демократична България на политическото поле.

" Дунчев прекалено много се е взрял в неговите дървета и не вижда огромната гора - да се завоюват изборите ".

Акад. Денков акцентира, че Политическа партия и Демократична България имат единодушие по съвсем всички въпроси и по тази причина е поел ролята на един от координаторите по подготовката на предизборната платформа, която на идващ стадий би се трансформирала и в управническа:

" Единствените по-задълбочени полемики с тях са къде е границата. Ние настояваме да има повече обществени разноски, свързани с понижаване на неравенството, с поддръжка на опазването на здравето, на образованието, на пенсионерите. Но в никакъв случай не сме имали подозрение, че тези спомагателни разноски би трябвало да бъдат в границите на Маастрихтските критерии - дефицитът да е стеснен до 3%, дългът да не се усилва. Тук сме си стиснали ръцете с Демократична България - каквито и разноски да се вършат, би трябвало да подхождат на тези рамки. Ние нямаме основни разлики с тях, колкото и да се пробват нашите политически съперници да основават интриги ".

По думите му рецензиите на ГЕРБ са явен знак, че Политическа партия са единствените, които могат да ги смъкват от власт.

" Няма по какъв начин да създадем коалиция с ГЕРБ на Борисов ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР