Нека да отидем на предсрочни избори, които да послужат като

...
Нека да отидем на предсрочни избори, които да послужат като
Коментари Харесай

Възраждане: Предсрочни избори да послужат като своеобразен референдум за Украйна и Северна Македония

" Нека да отидем на предварителни избори, които да послужат като самобитен референдум за това желае ли българският народ България да се замесва във войната в Украйна и желае ли българският народ България да пусне Македония да договаря за участие в Европейския съюз. " Това приканват от партия " Възраждане " в декларация.

" Партиите, които считат, че би трябвало страната ни да даде оръжия на Украйна и да пусне Македония, дано да заявят изрично своята позиция пред гласоподавателите ", приканват от " Възраждане ".

Действията на държавното управление и решенията, които взима, са редовно реализирано национално изменничество.

Вече съвсем месец убеждават българския народ по какъв начин България би трябвало да даде оръжия на Украйна, а от две седмици ни приказват по какъв начин би трябвало да пуснем Македония да договаря за участие в Европейския съюз.

Повече от явно е, че това държавно управление не работи за българския народен интерес, по тази причина ние желаеме неговата незабавна оставка. Нека да отидем на предварителни избори, които да послужат като самобитен референдум за това желае ли българският народ България да се замесва във войната в Украйна и желае ли българският народ България да пусне Македония да договаря за участие в Европейския съюз.

Партиите, които считат, че би трябвало страната ни да даде оръжия на Украйна и да пусне Македония, дано да заявят изрично своята позиция пред гласоподавателите.

Тези политически организации като „ Възраждане “, които са срещу замесването в спора сред два приятелски за нас народа посредством даването на оръжия на един от тях и са срещу признаването на историческата имитация като компромис, с цел да тръгнат договарянията на Македония с Европейския съюз, също дано да заявят позицията си.

Така посредством гласовете на българския народ действително ще се види какви са публичните настройки.

Ние от „ Възраждане “ сме уверени, че огромна част от гласоподавателите на партиите, които все още са в българското ръководство, не желаят нито включването на България във война, нито даването на повече концесии на Македония и повдигането на ветото над преговорния развой.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР