Неговите адвокати настояват той да бъде пуснат на свобода заради

...
Неговите адвокати настояват той да бъде пуснат на свобода заради
Коментари Харесай

Георги Николаев остава в ареста за жестокото нападение над Дебора, реши съдът в Стара Загора

Неговите юристи упорстват той да бъде пуснат на независимост поради условия, които съгласно тях разколебават авторството на действието.

 

" Аз се срещнах в медиите с резултата от ДНК експертизата. Там е посочено, че няма какъвто и да е биологичен материал. Да, това е правилно. Няма какъвто и да е биологичен материал по облеклата на Георги, за които прокуратурата твърди, че бил в нощта на нападението против Дебора. Намерената трасеологична експертиза - стъпка от обувка изрично не е на Георги нито по тип, нито по размери. Това е резултатът от трасеологичната експертиза ", сподели юристът на обвинения Валентин Димитров.

 

Делото продължи през целия ден, като в началото бе прекратено поради прекъсване на тока.

 

Българска национална телевизия научи, че са събрани дотатъчно оказателства за тоав, че Никоалев е откаран в дома на Дебора и по-късно взет оттова в нощта на нападението.

 

Сред доказателствата са събрани и информации от мобилен оператор, които удостоверяват, че телефонът му е бил на местопроизшествието по времето на осъщественото закононарушение.

 

Николаев е разпознат и от Дебора като причинител на нападението. Решението на районния съд предстои на обжалване пред окръжния съд в тридневен период.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР