Неговата формация не присъства на събирането, защото не е била

...
Неговата формация не присъства на събирането, защото не е била
Коментари Харесай

Лукарски: Срещата на 5 десни партии е като събрание на ОФ

Неговата групировка не участва на събирането, тъй като не е била поканена, акцентира той тази заран пред bTV.

„ По принцип считаме, че би трябвало да се проведат диалози за някакво обединяване
вдясно отвън ГЕРБ, отвън Народното събрание, само че те би трябвало да са не про- и анти- дадени персони, не на парче, а на идейна и политическа основа “, разяснява Лукарски.

И нападна сътрудниците си:

„ И най-големият политически мечтател не може да си показа три от тези пет партии като десни – „ Да, България “, ДЕОС и „ Зелените “. Това малко ми наподобява на събиране от вида на Отечествения фронт от преди 9 септември, малко като едно ново Отечествен фронт, тъй като не виждам ясно изразени дясно-консервативни полезности, като приказваме за дясно и при трите ":

По думите му от Съюз на демократичните сили в действителност са отправили покана към ДСБ „ за започване на някакви предварителни диалози ", тъй като смятат, че те са най-близки до техните визии за дясно-консервативни полезности.

"В същото време виждаме, че ДСБ вземат участие в този Отечествен фронт. Лидерът на ДСБ съобщи, че няма да се водят диалози със Съюз на демократичните сили, въобще с обединения, които не са напуснали ръководството „ Борисов 2 “. Български земеделски народен съюз за какво са там? Нямам мемоари Николай Ненчев да е напускал държавното управление до края. Малко логиката се губи и малко отново Отечествен фронт – за едни може, за други не може. Но ние в подобен вид Отечествен фронт не бихме взели участие, тъй като не споделяме полезности, които те споделят по отношение на хомосексуалното общуване , да вземем за пример “, посочи Лукарски.

Учудвам се какво е общото във визията за данъчна политика сред ДСБ и останалите. Явно ги събират дела анти избрани персони.

Запитан дали Съюз на демократичните сили поддържа Бойко Борисов в третия му кабинет, Лукарски отговори:

„ В никакъв случай не мога да кажа, че го поддържаме или че сме срещу, ние сме съпротива на избрани политики, имаме избрани забележки и градивни рецензии ".

За оферти бюджет за следващата година той разяснява, че той не е добър.

„ Това е бюджет, който натоварва дребния и междинния бизнес, стопира свободната икономическа самодейност за сметка на усилване на обществени функционалности. Направо бих го нарекъл социалистически проБСП бюджет, тъй като се наливат пари в много нереформирани браншове. Бюджет на задръстване на дупките – който е по-гласовит, той получава “, сподели още някогашният стопански министър в кабинета "Борисов 2 ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР