Недвижимите имоти, които се намират в райони засегнати от урагани,

...
Недвижимите имоти, които се намират в райони засегнати от урагани,
Коментари Харесай

Как климатът се отразява на цените на имотите

Недвижимите парцели, които се намират в региони наранени от урагани, сходни на тези като „ Харви” и „ Ирма”, ще се обезценяват предвиждат анализатори. Те напомнят следствията за недвижимите парцели от урагана „ Андрю” в Маями преди 25 години. „ Въпросът е в това дали хората одобряват решения за покупка на недвижими парцели вземайки под внимание прогнозите за изменение на климата”, споделя професорът по антропология в Международния университет на Флорида Хю Гледвин. Става дума за Маями бийч. Прогнозите са, че в края на века нивото на морето ще се увеличи с 1.5 метра. Други специалисти, считат, че недвижими парцели, ситуирани по крайбрежието на обща стойност 23 милиарда USD, ще се окажат под водата още през 2050 година

За да се запазят парцелите локалните управляващи са подхванали реализирането на скъпоструваща отбранителна стратегия. Работите плануват повдигането на пътища и монтирането на нови мощни помпи.

Независимо от подхванатите ограничения, вложителите към този момент търсят имоти, ситуирани на по-високи места, надалеч от Маями Бийч. „ Сега бизнесмените насочват средствата си отвън до момента известните региони. Ориентират се към по-сухите места”, разясняват локални анализатори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР