Не знам колко сериозно БСП иска падане на правителството на

...
Не знам колко сериозно БСП иска падане на правителството на
Коментари Харесай

Велчев: Не знам колко сериозно БСП иска падане на кабинета на Борисов

Не знам какъв брой съществено Българска социалистическа партия желае рухване на държавното управление на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила, сподели депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в... към профила по БТВ.

"Какво би станало, в случай че през януари, в случай че през януари бъде гласуван избор на съмнение на този кабинет в парламчента? ", попита реторично гостът в студиото. Според думите на Велчев в страната ще настане безпорядък. "Защото при Борисов България и Балканите станаха център на стабилността ", сподели още той.

На въпрос на водещата Цветанка Ризова дали наказването на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила от някогашния изменник на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила не е било за изцяло творчество Велчев сподели: Може и по този начин да се каже. Тя постоянно нарушава разпоредбите за държание в Народното събрание.

Често ни питаха дали ще вършим коалиция с Българска социалистическа партия, уточни още Велчев във връзка на думите на Борисов от неделя, че ГЕРБ няма да вършат коалиция с Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР