Не всеки е любител на сутрешните часове. Но учените твърдят,

...
Не всеки е любител на сутрешните часове. Но учените твърдят,
Коментари Харесай

Как да се събуждате по-лесно сутрин?

Не всеки е фен на утринните часове. Но учените настояват, че има неща, които можете да извършите, с цел да изградите по-добри връзки с будилника си.

 

Някои хора на процедура скачат от леглото заран, до момента в който други се мъчат да се измъкнат отдолу под завивките. Ако гледате със злоба на утринните хора, има ли нещо, което съгласно науката може да улесни събуждането?

Всяка заран мозъкът ви би трябвало да премине от сън към пробуждане. " След като се събудим, мозъкът ни се възвръща за известно време ", споделя Андрю Макхил, шеф на Лабораторията за сън, хронобиология и здраве към Университета за здраве и просвета в щата Орегон. Докато мозъкът ви се задейства, може да се почувствате замъглени, комплицирани. " Известно като " инерция по време на сън " или " пиене по време на сън ", това чувство е изцяло обикновено и нормално продължава 20-30 минути след събуждането ни ", обясни Макхил. Но в случай че то продължава по-дълго, това може да се дължи на разнообразни аргументи, в това число на непълен или неприятен сън, на етапа на съня, в която сте били, когато сте се събудили, или даже на разстройство на съня.

 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР