Не, тази карикатура не може да е Кали - пишат

...
Не, тази карикатура не може да е Кали - пишат
Коментари Харесай

Заради младото си гадже: Кали ще се пръсне!!!

Не, тази подигравка не може да е Кали - пишат потресени консуматори в нета, откакто преди часове певицата пусна свое ново фото. Помним, че Кали, която претендираше да има повече обучение, разсъдък и мозък от колежките си в чалгата, постоянно обясняваше по какъв начин няма пластични интервенции и си е напълно натурална. Да бе, да...

Хайде в този момент да погледнем новичката й фотография и да се отговорим на въпросчето - какви, аджеба, са тези кълба, яйца, или както и да ги назовем, изтумбени върху скулите й. Кали е замязяла на хомяк и това несъмнено не е естествения й тип.



Близки до певицата подшушнаха, че тя се е решила на няколко процедури за подмладяване и хубост, само че на процедура би трябвало да съди този, който я е обезобразил. " Защото в действителност е обезобразена. Страшно наподобява на фотография, а представете си какво е в действителността, когато и филтри няма?! Но какво ли не вършат дамите, драпащи за млади гаджета ", разясняват източниците.

И са прави. Отлично знаем, че Кали съвсем постоянно е била с по-млади от нея мъже, а от известно време насам движи със притежателя на верига пловдивски аптеки. Всичко хубаво, единствено дето оня бил с над десетина години по-малък от нея, а и му личало.

" Вместо да си откри някой готин, зрял мъж, тя отново пукна по бебета. Не се научиха и това е, а след това реват, че са зарязани ", възмущават се в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР