Не сме заедно с Виктория. Много бързо разбрахме, че не

...
Не сме заедно с Виктория. Много бързо разбрахме, че не
Коментари Харесай

Виктор шокира след Ергенът, ще има ли сватба

„ Не сме дружно с Виктория. Много бързо разбрахме, че не сме може би един за различен. Сигурен съм, че Виктория би направила някого доста благополучен, само че евентуално не съм аз индивидът. Правилата на " Ергенът " разрешават пръстена да не го дадеш незабавно, а на по-късен стадий, когато си опознал още по-добре дамата. Така че красивият пръстен е у мен “ – показа Виктор в " Шоуто на Николаос Цитиридис ".

На въпроса дали към момента е ерген той отвърна с „ Не мога да отговоря, без коментар “.

„ Викторе, отгледах те от телевизионно парче месо, а ти в този момент какво отговаряш. Не е благо това “ – пошегува се Николаос.

„ Мисля, че бях задоволително благ “ – добави Виктор.

На въпроса какво би станало, в случай че Алекс не беше напуснала шоуто ден преди финала, Ергена отговори „ Може би щеше да се случи “.

Виктор се извини и сподели, че е компрометиран от реакцията си във връзка скандалния миг със заливането и че в случай че е знаел тъкмо какво се е случило, при всички положения нямаше да постъпи по този начин. Като извод от претърпяното той си призна, че е влезнал убеден, че имат опит със дамите, само че незабавно е схванал, че напълно не е по този начин.

Най-големият урок, който е получил, е да се научи да комуникира още веднъж, тъй като във време, в което се разсейваме толкоз от телефони и разнообразни устройства, беседваме през тях и построяваме имидж през тях, сме отвикнали от директния контакт и опцията да опознаваш някого, прекарвайки време с него.

Виктор даде и съвет на бъдещия Ерген и потвърди, че благото отношение постоянно ще е на мода. В „ По-късното шоу “ Виктор показа, че написа книга със препоръки за метод и положително отношение към дамите. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР