Не само отпечатъка на Джоунс няма да присъства в играта,

...
Не само отпечатъка на Джоунс няма да присъства в играта,
Коментари Харесай

Създателят на Crackdown 3 вече не работи по сериите

Не единствено отпечатъка на Джоунс няма да участва в играта, само че и главната технология, на която трябваше да се основава тя.
Разработката на Cracdown 3 може да се назова всячески, само че не и безпроблемна. Анонсирана още по време на Е3 2014, работата по играта претърпя серия от обрати, с цел да пристигна сегашния анонс, изработен по време на Е3 2018. Освен това, от материал на Polygon излиза наяве, че Дейв Джоунс, истинският основател на сериите Дейв Джоунз към този момент не работи по новата игра.

Стартиран като общ план сред Sumo Digital, Ruffian Games и компанията на Джоунз, Reagent Games, където той пое позицията на креативен шеф за заглавието, Crackdown 3 употребява в началото технология на Cloudgine, компания, учредена от Джоунз и по-късно добита от Epic Games. Това води до назначението на Джоунз за шеф на облачните и е-спорт тактиките в Epic. Така, става известно, че Джоунз към този момент освен не е обвързван с работата по играта, само че и Crackdown към този момент не употребява Cloudgine. Изданието привежда думи на шефа на Xbox Фил Спенсър, който неведнъж декларира в предишното, че играта ще употребява за основа точно тази технология и самият Джоунз показва по какъв начин работи тя по време на Gamescom 2015.

Любопитно звучи и отговора на завеждащия Microsoft Studios Мат Буути на въпрос, дали в действителност поддръжката на Cloudgine за Crackdown 3 е прекъсната. В изявление за Polygon от Е3 тази година, той нито отхвърля, нито удостоверява новината. „ Знаете ли, не имам намерение да встъпвам в механически детайлности. Нека просто ви заявя, че имаме достъп до страхотна инфраструктура и самата игра има страхотна технология в себе си, и ние ще обединим тези двете дружно по метод, по който ще извлечем най-голяма изгода от наличието им “, изяснява той.

Излизането на Crackdown 3 е планувано за февруари идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР