Не съм се помръдвала повече от шест години, време е

...
Не съм се помръдвала повече от шест години, време е
Коментари Харесай

Върна се от оня свят, а сега е по-мотивирана от всякога

Не съм се помръдвала повече от шест години, време е да вляза във форма. Това показа Цвети Стоянова. Бившата художествена гимнастичка се посвещава на 30 на ден предизвикателство. Целта е да усъвършенства физическото си положение и да помогне на други хора да влязат във форма за лятото, което наближава. Златното момиче разкри, че през миналите шест години спортът е останал на назад във времето.

След случая, при който Цвети падна от шестия етаж на жилищна постройка в столичен квартал, гимнастичката съумя да реализира триумфи със здравословното си положение. Красавицата безусловно се върна от оня свят и след продължителна рехабилитация Стоянова още веднъж може да тренира без проблем. Именно по тази причина Цвети провокира свои другари и почитатели в мрежата да започват изцяло гратис тренировки с нея. Гимнастичката дава обещание, че в продължение на един месец ще качва видеа с тренировки, здравословни предписания и потребни препоръки.

Шеговито или не напълно, Цвети показа, че през последните месеци е качила 20 кг, които в този момент би трябвало да смъкна, писа „ България Днес “.

„ Естествено, това няма по какъв начин да стане за един месец. Изготвила съм специфичен комплекс от извършения. Ще бъдат разграничени на две елементи. Първата подготовка ще включва най-малко 10 км вървене и тичане дневно. Втората подготовка ще бъде онлайн с мен “, заяви Цвети навръх 1 май.

„ Избрала съм оптимално лесни и елементарни извършения, които са съобразени напълно със здравословното ми положение и обстоятелството, че не съм се помръдвала повече от 6 година За основаването на всеки нов табиет са нужни тъкмо 21 дни. Надявам се това, което ще създадем, да се трансформира в табиет за вас и в здравословен метод на живот “, добавя Цвети ден преди да стартира предизвикването.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР