Не съм съгласен с това, че се твърди, че е

...
Не съм съгласен с това, че се твърди, че е
Коментари Харесай

Борисов и Московски: Имаме пълен успех на предложенията по пакета Мобилност

Не съм склонен с това, че се твърди, че е надвит президентът Макрон. По-скоро с разбирането на всички какъв брой е значимо, всички бяха наясно какво би трябвало да се сучи. Начинът, по който се подсигурява триумф – това е разговорът, работата. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на летище София на взаимна конференция с министъра на превоза Ивайло Московски във връзка решението на Транспортната комисия на Екологичен потенциал, с което бяха задоволени настояванията на българските превозвачи.

Положиха се доста старания, с цел да се стигне до това гласоподаване, сподели Борисов и подсети и съдействието на Юнкер. Ние със същия разговор успяхме за кохезионната политика за България да издействаме с 8% повече пари. Така че тези, които в България се вършат на огромни ербапи, към този момент от години съм в този съвет и знам по какъв начин се случват нещата – с разговор и разискване, акцентира Борисов.
Приключи съвещанието на транспортна комисия в Европейски Съюз където с болшинство беше гласувано да бъдат задоволени българските условия във връзка с пакета " Мобилност ". Това сподели от своя страна транспортният министър Ивайло Московски, съобщи БГНЕС.

Московски благодари на напъните на държавното управление, както и на евродепутата Андрей Новаков. Той изреди и настояванията на българските превозвачи, които са задоволени. На 3 седмици няма да е наложително водачите да се прибират наложително. Изцяло отпадат изплащането на командировъчни такива, каквито са в съответната страна. Отпада тоталната възбрана за спане в кабината, към този момент ще може да спят там, където има видеонаблюдение, бани и други

За момента на равнище транспортна комисия има безусловно цялостен триумф на предложенията , които сме предали, следва гласуването в Екологичен потенциал, сподели Московски.

Московски посочи, че гласуването в Екологичен потенциал съгласно него няма да стане даже в австрийското председателство.
Представител на превозвачите благодари от тяхно име на българското държавно управление в лицето на премиера Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР