Не съм нареждал ареста на Бойко Борисов.Това заяви в предаването

...
Не съм нареждал ареста на Бойко Борисов.Това заяви в предаването
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не съм нареждал ареста на Бойко Борисов. МВР беше

Не съм нареждал ареста на Бойко Борисов.

Това съобщи в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният министър председател и съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. Според него това е било Министерство на вътрешните работи.

 

Не скърбя за това, което предложихме. С 64 депутата от 240 и със самата кандидатура на Мария Габриел, е компромис, който си заслужава. Всички знаят по какъв начин наподобяват другите възможности.

 

И Петков както водача на ГЕРБ Бойко Борисов по-рано акцентира, че това не е коалиция.

 

Освен Мария Габриел няма да има различен човек от ГЕРБ, твърди съпредседателят на Политическа партия. Според него той самият няма да е част от кабинета, само че Асен Василев, другият съпредседател на Политическа партия, ще бъде. " Надявам се проф. Тагарев да остане в кабинета. Отбраната е основно значима. Той ни е значим ", акцентира той. Той сподели още, че се надява Янкулов да остане като министър на образованието.

 

Сглобява се доста мощен кабинет въз основата на първия, който показахме. Базата е кабинета " Денков ". Нямаме ангажимент за министри от ГЕРБ по никакъв метод, акцентира Кирил Петков. Според него началният състав на кабинета ще продължи за 18 месеца. Ако има предпочитание да се сменят министри, би трябвало да има единодушие от двете партии.

 

Всеки министър ще има правото да си избере зам.-министрите. " Няма уговорка за зам.-министри, посочени от ГЕРБ ", акцентира Кирил Петков. Преговарящите не са разговаряли за регионалните шефове.

 

Очаквайте детайлности!

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР