Taoiseach каза, че не смята, че трябва да има намаляване

...
Taoiseach каза, че не смята, че трябва да има намаляване
Коментари Харесай

Няма нужда да се намалява броят на едрия рогат добитък, за да се постигне целта за въглеродни емисии – Taoiseach

Taoiseach сподели, че не счита, че би трябвало да има понижаване на броя на говедата в Ирландия, казвайки, че „ никой в ​​Diageo не споделя, че би трябвало да понижи бирата ”.

Саймън Харис също сподели, че не счита, че решението, взето от предходно държавно управление за разширение на млечния бранш в Ирландия, е било неточност.

Министрите са били неведнъж попита дали считат, че броят на добитъка в Ирландия би трябвало да бъде понижен, с цел да помогне на Ирландия да понижи на половина своите въглеродни излъчвания до 2030 година

Говорейки в Co Kildare в четвъртък, господин Харис сподели, че не има вяра в това, сравнявайки го с настояването на компания за алкохолни питиета да понижи производството на бира.

„ Мисля, че би трябвало да сте еластичен във всеки бранш на стопанската система и мисля когато приказваме за селско стопанство, това е бранш в стопанската система “, сподели той.

„ Няма бранш от стопанската система, който да не би трябвало да се трансформира. Започнах сутринта си в 8 сутринта в Diageo през днешния ден, огромна емблематична институция, коя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР