Журналисти задават въпроси около катастрофатаОт Фейсбук профила на журналиста Евгени

...
Журналисти задават въпроси около катастрофатаОт Фейсбук профила на журналиста Евгени
Коментари Харесай

Дали това е катастрофа с 60 км/ч? Тицин снимал ли е покойника на шофьорската седалка?

Журналисти задават въпроси към злополуката

От Facebook профила на журналиста Евгени Петров

Жалко за починалия в злополуката с колата, в която е пътувал Кирил Петков. Много се надявам да схвана дали автомобилът на НСО е карал с превишена скорост и дали е бил със включена познавач.-сигнализация. По предписание при подобен вид кръстовище ограничаването е 60 км/ч.

Това напълно не е някакво дребно заяждане, изключително като знам по какъв начин карат гардовете на службата. И второ - тъй като преди години Лютви Местан, излизайки точно от път без преимущество аргументи злополука при която почина дете. Оказа се обаче, че водачът на другата кола, макар, че се е движил по основен път, е карал с превишена скорост, която просто не е разрешила на Местан да реагира. А тогава някогашният ръководител на Движение за права и свободи към този момент беше господин Никой.

Явор Дачков

Найо Тицин, който е пиар на Кирил Петков, пусна тази фотография малко след злополуката с колата на НСО. Явно и той е бил в колата, тъй като първите фотоси се появиха на неговия профил. По-наблюдателни читатели видяха, че водачът на ударената кола, който по-късно е умрял, е още в нея. Изглежда, че Найо Тицин е направил фотографията, а написаното от него звучи повече от двусмислено и несвоевременно.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР