Не съм му пращал никакви лисчета, никакви предупреждения. Но съм

...
Не съм му пращал никакви лисчета, никакви предупреждения. Но съм
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Гешев се е фиксирал в нас, не казва нищо за Румен Радев и Христо Иванов

Не съм му пращал никакви лисчета, никакви предизвестия. Но съм уверен, че законите би трябвало да бъдат признати. Има сили, които витаят, когато би трябвало да се сформира държавно управление. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов минути след направеното първо изказване на основния прокурор, чиято оставка желаеха освен политически субекти, само че и членове на прокурорската гилдия във Висш съдебен съвет.

Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост?, попита водачът на ГЕРБ във връзка думите на Гешев, че персонално му е предложил пост на дипломат, с цел да освободи поста на основния прокурор.

Две-три години се желае оставката на основния прокурор. Но когата Мария Габриел сподели, че са значими приемането на законите и отставката на основния прокурор, които ще бъдат приоритет, станахме към този момент неприятно, посочи Борисов.

Махането на Гешев става от Висш съдебен съвет. Аз на никого не съм се обаждал, не съм давал инструкции на никого. Единствено му се обадих след атентата, с цел да му изкажа поддръжката си за него и фамилията му. (…) Що не сподели нищо за Румен Радев, Христо Иванов, фиксира се единствено в нас, продължи с коментара си водачът на ГЕРБ.

Борисов посочи, че те желаят да трансформират законите, с цел да няма война сред институциите.
Ако аз съм казусът – дано основният прокурор да го реши. Ние чакаме Гешев да бъдат взети решения по ключове каузи, което декларира в редица изявленията. Но това няма да ни спре да се опитаме да създадем държавно управление, да създадем промени и да изведем България от рецесията. (…) Но за какво се озлобява против нас, само че подминава всички други, още веднъж риторично попита Бойко Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР