Не познавам лично семейство Арабаджиеви. Не познавам хора като Арабаджиеви

...
Не познавам лично семейство Арабаджиеви. Не познавам хора като Арабаджиеви
Коментари Харесай

Адв. Илиян Василев: Много магистрати познават хора като Арабаджиеви

Не познавам персонално семейство Арабаджиеви. Не познавам хора като Арабаджиеви за разлика от доста магистрати. Семейството ме потърси да стана юрист на сина им Вълчо Вълчев. Обади ми се майката Маринела с думите да спася момчето й. Това съобщи в предаването „ 120 минути ” бранителят на Вълчо Вълчев адв. Илиян Василев.
Съдийката прояви майчински инстинкт и освободи от ареста момчето. Няма по какъв начин да е нарушител. Осем години не е в България. Пет години учи в Швейцария и 3 години следва Право в Лондон.

Родителите му са дали два милиона да внесе на негово име в банкова касета. Какво неприятно има в това, откакто персоналното имущество на родителите му е на стойност 25 млн. лв.. Държавата знае за тези пари, тъй като са законни.

Вълчо беше пленник на прокуратурата. Тя се опита да пробута доказателства в съда, с цел да бъде арестуван, само че те не минаха.

Адв. Василев съобщи, че не би убеждавал родителите му да се предадат в България. „ Това щеше да има смисъл, единствено в случай че може да защитят ползите си тук и да изчистят името си”.

Прокуратурата в нарушаване на разпоредбите и повдига задочно произвеждане на семейство Арабаджиеви. Няма по какъв начин в един и същи ден да се повдигне обвиняване и да се откри на адрес лицето, против който се готви обвиняване.

Бил съм арбитър и прокурор и напуснах системата поради противоречие с началниците си. Няма да ми разрешат да се върна още веднъж, тъй като знам прекалено много за корупцията. Имам задоволително ум, с цел да дам доказателства за нея и задоволително съм вманиачен, с цел да го направя, съобщи юристът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР