Не може да се каже, че очакванията към Терминатор Мрачна

...
Не може да се каже, че очакванията към Терминатор Мрачна
Коментари Харесай

Тим Милър, Джеймс Камерън, Терминатор Мрачна съдба и защо режисьорът не иска да работи с колегата си

Не може да се каже, че упованията към " Терминатор " Мрачна орис " бяха кой знае какъв брой огромни, само че такива въпреки всичко имаше. Главната причина е завръщането на Джеймс Камерън като продуцент.

Това несъмнено оказа своето въздействие и смеем да твърдим, че " Мрачна орис " е по-добър от предходните три кино лентата, само че въпреки всичко се оказа неуспех в бокс офиса.

Режисьорът Тим Милър, който беше в основата на триумфа на " Дедпул ", обаче не е доста удовлетворен от взаимната си работа с Джеймс Камерън.

Тим Милър

В изявление за KCRW Милър споделя, че в процеса на работа по кино лентата е имал различия с Камерън, които са водели до разногласия. Режисьорът признава, че като продуценти Джеймс Камерън и Дейвид Елисън са имали последната дума над финалната обработка на кино лентата и кои подиуми да влязат в нея.

Тим Милър не е бил склонен с сътрудниците си по отношение на много техни решения, само че в последна сметка те са имали повече пълномощия от него и са наложили вижданията си.

Ето за какво на въпрос дали би работил още веднъж с Камерън Милър дава отговор, че не може да каже твърдо не, само че неприятният опит, който е добил с " Терминатор: Мрачна орис " несъмнено би го отказал. Причината е, че не желае още веднъж да изпада в обстановка, в която е безгласна писмен знак, написа ComicBook.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР