Не ме изненада това, което се случи. Защото много ясно

...
Не ме изненада това, което се случи. Защото много ясно
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Не съм сигурна, че ГЕРБ искат да управляват в този труден момент

Не ме изненада това, което се случи. Защото доста ясно се виждаше, че нещата, които се случваха в границите на тези 6 месеца, демонстрираха, че няма да бъде изпълнен мандата, връчен на Политическа партия.

Това съобщи социологът Евелина Славкова в студиото на Би Ти Ви във връзка върнатия от Асен Василев мандата за сформиране на кабинет. И добави: Мисля, че трябваше да се препоръчан кабинет и стратегия, с цел да видят дали щяха да получат поддръжка за значими законопроекти, поради поръчките, които даваха.

Скептична съм да се сформира различен кабинет с трети мандат, като имам поради държанието на опозицията. Още по-силно се доближаваме до предварителни избори, само че огромният въпрос е какво се случва по-късно. Не чакам да има по-различен парламент. Няма огромна динамичност в политическите сили, които ще намерят място в идващото Народно събрание. Няма да има ясно болшинство, изключително в случай че става дума за една политическа групировка. Но дали ГЕРБ желаят ръководството в тези сложни моменти – не съм сигурна, разяснява Славкова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР