Не искам да си играят със страховете на хората, готов

...
Не искам да си играят със страховете на хората, готов
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Готов съм да преразгледам мораториума

Не желая да си играят със страховете на хората, подготвен съм да преразгледам мораториума.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила във връзка мненията на президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила за отхвърленото през вчерашния ден от Народното събрание несъгласие за мораториума върху новите медикаменти.

„ Аз съм подготвен незабавно да преразгледам, в случай че би трябвало и след срещата с Радев, и мораториума за медикаментите “, уточни министър председателят.

Министър-председателят посочи, че в случай че в една трета от страните в Европейски Съюз има даден медикамент, то и ние би трябвало да го пуснем на пазара.

„ Майка ми, Бог да я елементарни, умря от рак. И ние със сестра ми си продадохме каквото имахме тогава, с цел да купуваме по 8000 $ молекула. Някакво свръх ново лекарство “, съобщи Борисов.

Премиерът добави, че не смята, че другите страни са лобисти.

„ Просто грижа за хората, аз съм пострадал от това. Така че не е човешко по този начин да се приказва. Една трета.... ще го вкараме отново в Народното събрание, ще го решим “, уточни Борисов.

По мотив мненията на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила Борисов съобщи, че изобщо не й обръща внимание.

„ Само преди няколко месеца им дадохме властта, те се уплашиха даже министър да сложат “, уточни Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР