Не играхме по начин, който на мен ми се искаше.

...
Не играхме по начин, който на мен ми се искаше.
Коментари Харесай

Любомир Минчев: Не играхме по начин, който на мен ми се искаше

" Не играхме по метод, който на мен ми се искаше. Има справедливи аргументи, само че не би трябвало да се оправдаваме с тях ", сподели на конференция през днешния ден в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Плевен старши треньорът на баскетболния Спартак Плевен Любомир Минчев. 

Заедно с мениджъра на клуба Богдан Петков и треньора Тодор Тодоров, те разясниха резултатите на плевенчани през сезон 2022/2023. 

" Щом не сме траяли, до тук са ни били опциите. Имахме неща, които са част от спортния живот – травми и ограничавания на състава, ротации, най-много при нас беше при високите играчи. Смятам, че това бе една от компликациите в тима - в ротацията и в опълчването в битката изпод в подкошието след травмата на един от чужденците ", сподели още Минчев. Той добави, че за идващия сезон диалозите занапред предстоят, има набелязани цели, само че е към момента рано да се разяснява. 

Според мениджъра на клуба Богдан Петков през последните две години се е завърнал ползата на обществото към тима на Спартак Плевен.
 
" Завършва двегодишен цикъл, в който имахме за цел да върнем по-големия интерес на обществото към нашия тим. Смятам, че го постигнахме. Чисто статистически данните сочат, че нашата зала е най-посещаваната в края на този сезон от всички в Националната баскетболна лига. Това приказва, че мачовете на тима провокират сериозен интерес в нашето общество, което значи до не дребна степен, че тимът си е приключил работата ", безапелационен бе Петков. 

Той съобщи, че клубът няма финансови усложнения, което е плод на неимоверни старания. 

" Надяваме се вероятностите пред нашия тим да са от ден на ден ", добави мениджърът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР