Не е тайна за никого, че поп-фолк дивата Преслава съвсем

...
Не е тайна за никого, че поп-фолк дивата Преслава съвсем
Коментари Харесай

Любимият на поп-фолк дивата Преслава още е женен за русата Златка

Не е загадка за никого, че поп-фолк дивата Преслава напълно скоро стана майка на първата си щерка. Тя подари своя обичан Павел с наследничка, която нарекоха Паола. Въпреки това че имат детенце обаче, Павел и Преслава не са сключвали брак. Оказва се, че това значително не е по тяхно предпочитание, а просто, тъй като събитията го постановат. Според проучване на „ България днес„, обичаният на поп-фолк дивата има подписан формален църковен брак с плеймейтката Златка Райкова.

И съгласно познавачите на закона, с цел да подписа брак със сегашната си другарка, той наложително би трябвало първо да разтрогне актуалното си свето свещенодействие венчание.

Бракът сред сексапилната Златка и Павел е подписан в далечната 2011 година, когато двамата към момента са били във вихъра на любовта си.

Това е и повода, заради която с лекост споделят заветното „ Да “ пред Бог и с лекост вземат решението да сключат брак. Е, не е имало обилна и грандиозна женитба, защото двамата влюбени желали да се врекат в обич един на различен единствено пред неколцина души, които са им най-близки.

Съвсем различен е въпросът, дали е допустимо да се подписа църковен брак без да има публикуван документ за подписан цивилен, който в действителност е годен пред институциите. И при все че, Павел и Преслава въпреки всичко нямат подписан нито цивилен, нито църковен брак.

Преслава в никакъв случай не е говорила за брак, само че и почитателите й доста добре знаят, че тя в никакъв случай не е имала връзка, в която да се усеща задоволително сигурна, с цел да пристъпи към нещо по-сериозно. Е, в този момент нещата са много по-различни, защото към този момент има много сериозна връзка сред Преслава и Павел, а точно тяхната щерка Паола.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР