Не дай си Боже след изборите да имаме правителство на

...
Не дай си Боже след изборите да имаме правителство на
Коментари Харесай

Кутев: Най-лошото за България е правителство на БСП, подкрепяно от ДПССС и ГЕРБ

Не дай си Боже след изборите да имаме държавно управление на Българска социалистическа партия, което ще бъде подкрепяно от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Обществото не желае такова държавно управление. Това ще бъде най-лошото за България, а аз първи ще излезна на митинг. Това разгласи по Нова ТВ Антон Кутев, представител на служебното държавно управление. Според него значително Българска социалистическа партия е съумяла да заприказва на езика на партиите на смяната.
В Българска социалистическа партия има експертиза и доста потребни хора. В главите на някои инженери евентуално съществуват такива проекти за държавно управление на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Нашата лидерка е вироглава, нямам доверие Корнелия да е влезнала в сходни сделки да става министър председател с поддръжката на Движение за права и свободи и ГЕРБ, изясни Кутев.
Говорителят даде уточнения и по някои от най-скандалните тематики, които вълнуват обществото през последните седмици.

За нелицензираните машини за гласоподаване

Става дума за 228 плюс още 150 нелецинзирани машини за гласоподаване, които бяха открити на разнообразни места в столицата. Проблемът е, че Борисов бърка мисловните си фикции с действителността. Да не ни връща към Костинброд, тук казусът е друг. От „ Сиела Норма “ настояват, че машините не могат да бъдат употребявани за гласоподаване. Любопитно обаче е, за какво „ Сиела Норма “ в този момент вкарват машини за Грузия през София, когато тук се чакат избори. Точно в този миг този скандал не ни е нужен. Категорично съм уверен, че посредством тези машини не могат да се вършат операции и никой от държавното управление не приготвя такива провокации.

За грабежа от автомагистрала „ Хемус “

Темата за „ Хемус “ се върти от 4 месеца. Очаквах не Бойко Рашков, а прокуратурата да вади информация, само че тя мълчи. Това не е изолиран случай, по тази скица грабежът се е случвал на всички лотове. Борисов излъга – няма банкови гаранции за това строителство. За 1 милиарда няма банкови гаранции. Не изключвам конфликт на Темида с тези хора. По сектори, които още не са проектирани от бъдещата автомагистрала „ Хемус “ има платени милиони предплатено от държавното управление на Борисов. Тези милиони фактически са отишли в Дубай, само че аз не мога да кажа при кого са отишли. Нека прокуратурата да каже, какво се е случило, тя упреква, а мълчи за проблемите. Не е работа на Бойко Рашков да споделя, какво се е случило, а на обвиняването.

За рецесията с ковид и жертвите от пандемията

Проблем е, че още веднъж имаме доста жертви, само че обществото е надълбоко разграничено във връзка с пандемията. Едни хора не желаят да си тестват децата, да се затварят заведенията. Около милион и половина са българите, които са имунизирани и тази войска към този момент надвива., съобщи Кутев. Той обаче обаче отхвърли да каже, каква е отговорността на служебното държавно управление, което пропиля лятото и началото на есента, с цел да приготви популацията за четвъртата вълна на пандемията./ factor.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР