Най-високият хотел в света беше открит в Дубай. 356-метровата сграда

...
Най-високият хотел в света беше открит в Дубай. 356-метровата сграда
Коментари Харесай

Дубай отвори най-високия хотел в света

Най-високият хотел в света беше открит в Дубай. 356-метровата постройка има 528 стаи, 75 етажа и ресторант на последния етаж, от който се вижда безусловно на километри разстояние.

Строежът е траял 4 години, а постройката към момента не е отворена публично за посетители. "Гевора " е ситуиран директно до досегашния притежател на върха, а точно 355-метровия хотел от веигата "Мариот ".Въпреки минималната разлика - единствено един метър, не може да се отхвърли внушителността на постройката, написа в. "Телеграф ".



75-етажният небостъргач, ситуиран на просторния бул. "Шейх Зайед ", разполага с четири ресторанта, първокласни спа пространства и състезателен салон, както й с 528 стаи. Хотелът е отрупан в злато, което посреща гостите още с отварянето на входните порти.



Сградата също по този начин разполага със незабравим басейн на покрива.



Емирството е една от най-желаните туристически дестинации, като за 2017 година броят на посетителите е почти 15,8 милиона. Дубай е прочут с извънредно високите си постройки. Освен хотелите, там се намира и най-високата постройка в света - Бурж Халифа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР