Най-великият български футболист Христо Стоичков беше призован на детектор на

...
Най-великият български футболист Христо Стоичков беше призован на детектор на
Коментари Харесай

Скандалът не спира! Животното отправи обвинения и призова Стоичков на детектор на лъжата

Най-великият български футболист Христо Стоичков беше свикан на детектор на лъжата от Росен Петров – Животното. Тарторът от бранш " Г " излезе с послание във " Facebook ", с което дава продължение на абсурда в ЦСКА-София.

Припомняме, че преди два дни Животното скочи на Камата – съгласно него голмайсторът на САЩ'94 е натискал Гриша Ганчев да продаде Антон Недялков във ФК Далас. Освен това Животното написа, че Ицо е прибрал 400 000 $ комисионна от прехвърлянето. След това носителят на " Златната топка " изиска от ефира на Българска национална телевизия Гриша Ганчев да каже истината обществено. В противоположен случай това би означавало, че някои хора взимат пари да приказват против мен, сподели още Стоичков. Ганчев обаче отговори с подигравателен звук в уеб страницата на ЦСКА-София.
 Червените почитатели с шествие преди дербито @@@

Ето какво написа нощес Росен Петров:

" Понеже не спирате да бълвате г*вна, във вторник ще поканя господина на детектор на лъжата да му лъсне голият г*з пред цяла България, само че тъй като допуска, че опорната му точка " цървул " ще бъде още веднъж употребена по тази причина ще го направя публи7чно по всички медии писна ми легендите ни да ни чук*т през гащите емо данчо в този момент и ицо, а да не изброявам и предходното потомство, хайде да забележим огромната уста дали щр склони да седнем един до различен, аз знам какво съм чул да приказва боли ме х*я дали ми вярвате, само че като излезне истината очаквам персонално опрощение от всеки един който си разреши да с*ре по мен. А за какво е взел пари, ми тъй като е бил подобен май ви е къса паметта ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР