Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Навалица от путинисти крачи към парламента. Църквата награди Митрофанова 

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Шест дни до изборитеМобилизацията и референдумитеДжорджа Мелони
Остават 6 дни до изборите. Проучванията дават преимущество на ГЕРБ пред “Продължаваме смяната ”. Така беше и преди година, само че най-после местата се размениха. поканиха Бойко Борисов на спор. Той отхвърли поканата. “Как си представяте да дебатирам с Вас, които поръчахте и организирахте противозаконния ми арест ”,.

В бюлетината с участниците в изборите са изписани цели 28 партии и обединения. На пръв взор - огромен избор. обаче сподели, че повече от половината от тях приказват с езика на Кремъл.

Старозагорският митрополит награди с плакет посланичката на Русия по случай 120 години от освещаването на църквата “Рождество Христово ” в Шипка.

Министри се срещнаха с управленията на два ТЕЦ-а, които замърсяват въздуха. На фотографията от срещата, който другояче не е публично притежател на тези централи.

Препоръчайте този бюлетин и на познатите си. Изпратете им, с цел да се абонират.
България няма да признае референдумите
Служебният министър председател, че ще свика Съвета по сигурността към Министерския съвет поради оповестената от съветския президент готовност и референдумите за присъединение на окупирани украински територии към Русия.

Президентът сходен формат. Оттам пристигна позицията, че България няма да признае резултатите от допитванията и че осъжда потреблението на нуклеарна изразителност и частичната готовност.

по този начин наречените референдуми и пред Общото заседание на Организация на обединените нации. Страната беше показана от служебния министър на външните работи Николай Милков.

В това време съветските офанзиви против украински градове не престават. от ирански дронове. Руската окупационна администрация в Херсон заяви и за украински. Зеленски благодари на Байдън за зенитно-ракетните комплекси, които са ефикасна защита против дронове, крилати ракети, хеликоптери и самолети.

След изтеглянето на съветските окупатори жителите на едно харковско село към този момент могат да си отдъхнат. Това обаче идва с цената на няколко месеца изолираност, мъчения и непрестанен обстрел. Прочетете.
Руснаци бягат от мобилизацията
В Русия не престават митингите против мобилизацията. съвсем хиляда души.

Вече е ясно, че тази готовност не е тъкмо " частична ", бойците от първата вълна ще отидат на гибел, а за тези от втората може да няма оръжие. Тук описваме кои са на мобилизацията.

Продължават опитите на руснаци да изоставен страната., че ще ограничи влизането на съветски жители.

Съоснователят на Пинк Флойд концерти в Полша поради неодобрение на поляците от негови изявления за войната, в които той упреква украинците.

Очакваме вашето мнение на страницата ни във или на.
Италия и Иран
е огромният победител на изборите в Италия. Нейните “Италиански братя ” са първи, а дружно със съдружниците на Матео Салвини и Силвио Берлускони десният блок ще има солидно болшинство и в долната камара, и в сената. Припомнете си и по какъв начин завоюва изборите.

Вече повече от седмица Иран е обзет от яд и митинги. Жени горят забрадките си и режат косите си. по какъв начин се стигна дотук.

Присъединете се към общността на Свободна Европа и във.
И три рекомендации
През 20-те и 30-те години на предишния век българските девойки и дами напълно неотдавна са получили право на обучение. Тогава се раждат и едни от първите огромни женски имена на българското изобразително изкуство. на София цяла есен ще припомня за техните произведения и за общата им битка за видимост и равнопоставеност.

Той е - режисьор и оператор на документалния филм " Нямаш място в нашия град ". Той е съумял да се оправи толкоз добре, че почитателите на " Миньор " (Перник) ще се появят по HBO. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

Ако през днешния ден сте в София, може да посетите на книгата на някогашния министър председател Иван Костов “Политиката от вътрешната страна ”.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР