Най-успешният български футболист за всички времена Христо Стоичков и най-популярният

...
Най-успешният български футболист за всички времена Христо Стоичков и най-популярният
Коментари Харесай

Рачков vs Стоичков - развръзката в епичната турнирна сага е близо

Най-успешният български футболист за всички времена Христо Стоичков и най-популярният ефирен водещ в страната, Димитър Рачков, са на крачка от финала на поредицата " дуели на честа ", в които забавляваха публиката със своето съревнование като част от онлайн формата WINmyBET.

Финалната битка ще бъде излъчена довечера, тъкмо в 19:00 ч. само на уеб страницата.

Резултатът след трите битки дотук е 2:1 победи за Модерния ляв, който (може би логично) се наложи безапелационно над Бургаския бек в дуелите " " и " " и отстъпи " брилянтния разум " на артиста и водещ в третия дуел, " ".

Така, след конфликта довечера, или Христо Стоичков ще спечелва с успеха в серията, или Рачков ще се похвали, че удържал еднакъв резултат против Камата. Всичко ще се реши в играта " Мини - голф ", в която с изключение на добър мерник и безукорно точни придвижвания ще са нужни още здрава душeвност и дарба за пределна централизация.

Както и да приключи обаче дуелът сред двете звезди, това опредлено няма да е краят на WINmyBET. В шоуто следва вторият полуфинал сред тим " Фънко " на артиста Константин и Димитър Ковачев-Фънки и тим " Първите " на Тото от " Скандау " и фитнес-гуруто Сами Хоссни.

Победителят от този дуел ще се изправи против тим " откъде-Накъде " на Биляна Йотовска и артиста Юлиян Вергов в огромния край на WINmyBET Турнира.

Пълна информация за тимовете, идните дуели, горещи вести за участниците в онлайн реалити формата #WINmyBET е налична на.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР