Най-силният туристически уикенд на август, на лятото, а вероятно и

...
Най-силният туристически уикенд на август, на лятото, а вероятно и
Коментари Харесай

ARTE Feastival донесе най-силния туристически уикенд за авгу...

Най-силният туристически уикенд на август, на лятото, а евентуално и на цялата 2021 година във Велинград. Трите дни на ARTE Feastival от 20 до 22 август привлякоха в курорта голям брой посетители. Хотели, квартири, къщи за посетители - цялата леглова база на СПА столицата бе запълнена и претъпкана. Някои от посетителите на фестивала разпънаха хамаци в парка на Вельова баня, други разположиха каравани на моста.

Ливадите от Вельова баня до „ Баба и дядо “ бяха окосени и подробно заградени, с цел да бъдат превърнати във фестивална сцена. В трите дни програмата ходя на 4 подиуми в осем зони. Печелившата формула, на която заложиха уредниците, бе да предложат по нещо забавно за цялото семейство - от игри и занимания в авантюристичен парк за най-малките, през концерти на настоящи артисти и групи за младежите като Михаела Маринова, 100 Кила, Дара, Павел и Венци Венц, Михаела Филева, Виктория Георгиева и Скандау, до комедийни стенд-ъп спектакли с присъединяване на Михаил Билалов, Камен Воденичаров и Тончо Токмакчиев, Георги Мамалев, Кръстьо Лафазанов и други, демонстрации на звездни началник готвачи като Ути Бъчваров, Лора и Стоян, Таньо Шишков, Божана Кацарова и други



Центърът на фестивала бе главната сцена, на която в трите музикални вечери публиката приветства група Контрол, Dub Pistols, Dubioza Kolektiv, DJ Sandy Rivera,. Деси Добрева, DJ Dian Solo, „ Керана и Космонавтите “, Джайковски, Mahmut Orhan, Love Itoya, De-Phazz, Morcheeba, DJ Roger Sanchez и други И огромната звезда на Балканите - Горан Брегович, за който надали даже сме си мечтали, че ще чуем да пее на ливадите зад Вельова баня!
Като всяко ново нещо във Велинград, дълго ще го разясняваме и оценяваме, ще съпоставяме, подлагаме на критика и хвалим, ще слагаме на везните на публичното мнение пандемията и бизнеса. Първият ARTE Feastival заложи на нов и друг мащаб, сподели професионална организация и се трансформира в мощна реклама освен за събитието, а и за Велинград.


*Източник -
*Снимки:

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР