Най-силната българска тенисистка при девойките Гергана Топалова за първи път

...
Най-силната българска тенисистка при девойките Гергана Топалова за първи път
Коментари Харесай

Гергана Топалова: Много съм доволна от играта си

Най-силната българска тенисистка при девойките Гергана Топалова за първи път в кариерата си записа победа в главната скица на шампионат от Големия шлем.

18-годишната пловдивчанка в профил на „ Ролан Гарос “ американката Наташа Събаш с 6:4, 6:0 и през днешния ден ще играе във втория кръг в Париж  срещу №12 в схемата Мария Лурдес Карле от Аржентина.

„ Радвам се, че съумях да печеля. Много съм удовлетворена от метода, по който играх. Бях доста съсредоточена през цялата среща “, съобщи Топалова от френската столица.

Гергана добави, че не е играла против идната си съперничка Карле, само че двете са упражнявали дружно един път и по тази причина има визия какво да чака от нея.

Топалова е и в схемата на двойки на Откритото състезание на Франция. Във вторник тя и Даниела Висмане от Латвия ще играят против рускините Елина Аванесян и Мария Тимофеева.

В понеделник стартира присъединяване си на „ Ролан Гарос “ и поставеният под №7 Адриан Андреев. Той ще играе против играещия с „ уайлд кард “ Артюр Казо от Франция. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР