Най-после - втора поредна седмица на спад на седмичните данни

...
Най-после - втора поредна седмица на спад на седмичните данни
Коментари Харесай

Седмицата на коронавируса: Заразата се отдръпва, смъртността пак расте

Най-после - втора поредна седмица на спад на седмичните данни за новите случаи на в България. Тепърва обаче наподобява берем плодовете на дните, в които случаите варираха сред 5800 и 6800 на ден, тъй като след черната предходна седмица във връзка с смъртност, актуалната се оказа още по-черна - 1186 умряли с диагноза COVID-19 по отношение на 1087 на седмична база. Само че през тази седмица имунизираните умряли са по-малко, в сравнение с през предходната - по отношение на! Смъртността, която виждаме сега, е резултат от броя на инфектираните преди към 1-2 седмици. За да се стигне до съдбовен излаз, заболяването първо би трябвало да прогресира!

Освен това - дейните случаи към момента се усилват на седмична база, въпреки и много по-малко, а заболеваемостта на 100 000 души очевидно се намалява и то на всички места в България. Но за втора седмица подред има повече некарантинирани, в сравнение с карантинирани публично регистрирани дейни случаи според данните на Единния информативен портал, освен това некарантинираните се усилват - 63 869 от 113 840! Това единствено демонстрира какъв брой отсъстваща е страната в ръководството на пандемията, откакто толкоз доста диагностицирани с COVID-19 не са регистрирани като стоящи под карантина и се разчита само на положителната им воля да пазят както себе си, по този начин и близките.

Какво сочат числата за интервала 08.11 - 14.11.21 (припомняме, че всеки дневен доклад се отнася за денонощието преди да излезе):
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР