Най-новото попълнение в състава на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов даде

...
Най-новото попълнение в състава на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов даде
Коментари Харесай

Радослав Кирилов: Дойдох в ЦСКА 1948 не само заради добрите финансови условия

Най-новото попълнение в състава на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов даде изявление пред клубната телевизия на „ алените “, в което показа първите си усещания от отбора на Любослав Пенев.

Българският национал разкри, че е избрал „ армейския “ клуб поради високите цели, които си е сложил, а освен поради препоръчаните му положителни финансови параметри.

„ Щастлив съм от прехвърлянето. Не укривам, че финансовите условия, които ми бяха препоръчани, са положителни, само че освен това е повода да съм тук. Виждам огромна упоритост в клуба да се развива и да реализира високи цели, което за мен е значимо като състезател ", стартира футболистът.

Той съобщи, че се намира в добра физическа кондиция и разкри, че няма самообладание да дебютира за новия си тим.

„ От началото на шампионата съм играл във всички мачове за някогашния ми отбор Славия и съм в добра кондиция. На разположение съм на треньорския щаб, който ще реши дали да ме употребява незабавно или не. Нямам самообладание да изиграя първия си мач с фланелката на ЦСКА 1948 “, сподели Кирилов.

Доскорошният капитан на Славия изрази удовлетворение от опцията да работи със експерти като Пенев в ЦСКА 1948.

„ Не е нужно да разясня какъв експерт е Любослав Пенев, той е потвърдил във времето какво съставлява като треньор, а преди този момент и като футболист. За мен ще бъде наслаждение да работя с него и останалите треньори “, добави новото попълнение на „ алените “.

Кирилов съобщи, че от дребен е последовател на ЦСКА.

„ Никога не съм крил, че от дребен съм цесекар, само че от почитание към клубовете, в които съм играл, не съм го показвал пристрастията си на терена. Сега обаче съм измежду хора, които през целия си живот са прославяли името на ЦСКА “, прям е футболистът.

Офанзивният състезател разкри, че изпитва лека горест след напускането си от състава на Славия.

„ Има капка горест за Славия, защото там прекарах три години и половина в клуба. Хората ме уважаваха и ми дадоха доста, само че преценихме, че това е точният миг да се разделим по най-хубавия метод и го направихме с най-хубави усеща “, приключи Радослав Кирилов.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР