Най-новото попълнение в екипа на риалити предаването Фермата Гергана Гунчева

...
Най-новото попълнение в екипа на риалити предаването Фермата Гергана Гунчева
Коментари Харесай

Гергана Гунчева призна нещо неочаквано за развода с Бакърджиев

Най-новото попълнение в екипа на риалити предаването " Фермата " Гергана Гунчева е отлагала цели две години развода с Петър Бакърджиев, от който има две деца – Самуил и Максим.

Къдрокосата чародейка, която е и носителка на влиятелния приз Мис България, се раздели със брачна половинка си тихомълком, а аргументите за разпада на иначе хармоничната им връзка дълго време останаха загадка дори и за най-близките им.

Зад окончателното решение стои самата Гергана, а по-любопитното в тази ситуация е, че тя е обмисляла да напусне мъжа си доста по-рано. Заради това и посещавала фамилен терапевт, само че уви, безрезултатно, написа " Галерия ".

" За мен решението беше премислено, не съм бързала. Сложно и сложно е, аз съм основател на раздялата, тъй като имам вяра, че хората би трябвало да бъдат щастливи в всекидневието, а когато любовта си отиде – няма смисъл да я задържаш, това не е потребно нито за възрастните, нито за децата. Дори да няма кавги, да живеем в цялостен мир, силата се усеща. Така е по-добре. Чувствам се спокойна, взех вярното решение, без да се двоумя ", разяснява русокоската от дребния екран, която до ден сегашен търси препоръки от страна на експерти, включително – и астролози.

 undefined

Петър взима фамилното им жилище, в свободното време се отдава на грижите за трите си деца, последното от които е плод от любовта с актуалната му половинка Кристина Димитрова. С Гергана пък съвсем не се виждат, защото професионалните им задължения, без значение че са в една и съща телевизия, са обвързани с друго време. Но въпреки всичко поддържат положителния звук.

Именно Бакърджиев е индивидът, който ще поеме напълно грижите за децата, до момента в който Гунчева взе участие във " Фермата ". Ще му оказват помощ и бабите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР