Най-новият спектакъл на Младежкия театър Николай Бинев - Граф Монте

...
Най-новият спектакъл на Младежкия театър Николай Бинев - Граф Монте
Коментари Харесай

Граф Монте Кристо завладя сцената на Младежкия театър

Най-новият театър на Младежкия спектакъл " Николай Бинев " - " Граф Монте Кристо ", реж. Бина Харалампиева, по едноименния разказ на Александър Дюма-баща и авторската драматизация на Юрий Дачев, ще има представления на 12 и 20 април от 19 ч. и на 30 април от 21 ч., научи ДУМА от екипа " Връзки с обществеността " на театъра. Сценографията е на Свила Величкова, композитор е Асен Аврамов, асистент-сценографка - Ванина Цандева, фехтовка - Асен Асенов, афиш - Самуил Шомов. Участват Калин Врачански, Койна Русева, Светослав Добрев, Георги Гоцин, Станка Калчева, Мариана Миланова, Искра Донова, Владислав Стоименов, Кирил Недков, Юлиян Петров, Христо Пъдев, Рая Пеева, Августина-Калина Петкова, Ахмед Юмер, Вартан Алексанян, Мая Бабурска.
През 1846 година светът за първи път има опция да прочете в целокупност един от най-великите романи в историята на литературата - " Граф Монте Кристо " от Александър Дюма-баща. 177 години по-късно тази обичана на всички история за обич, изменничества, възмездие, другарство, възмездие, виновност и вяра се трансформира в част от историята и на българския спектакъл със своята премиера на сцената на Младежкия спектакъл " Николай Бинев ".
СНИМКA ИВАН ДОНЧЕВ
Предателство, обич, жадност за възмездие и вяра за възмездие са единствено част от основните детайли в тази завладяваща акомодация на класическия разказ на Александър Дюма-баща. Франция от XIX век оживява пред очите ни, проследявайки тестванията и премеждията на Едмон Дантес (Калин Врачански) - моряк, предаден от своите най-близки другари и незаслужено упрекнат в закононарушение, което не е направил. Присъдата е жестока и Едмон Дантес е изпратен в страховития палат " Иф ".
Дантес съумява да избяга и да се завърне в обществото, видоизменен като граф Монте Кристо, планирайки да отмъсти на всички, които са го предали в предишното. Той е все по-погълнат от устрема си за възмездие, само че дали този заслепяващ блян няма да погуби самия него, най-голямата му обич - Мерседес (Койна Русева), и да го трансформира в пандизчия на личната му ненавист към подлостта и измяната...>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР