Най-новият LG CineBeam 4K UHD Laser проектор (модел HU810P) от

...
Най-новият LG CineBeam 4K UHD Laser проектор (модел HU810P) от
Коментари Харесай

Новият проектор LG CINEBEAM пренася домашното кино на нови висоти

Най-новият LG CineBeam 4K UHD Laser проектор (модел HU810P) от LG Electronics (LG) е основан да придвижи прекарването от киносалоните в уюта на домовете на потребителите.

Като последна иновация в известната гама от проектори на LG, този артикул предлага функционалности и технологии, които го трансформират в съвършения избор за феновете на филми и за занимания на цялото семейство вкъщи. В допълнение на кинематографичната качествена картина, този модел предлага елементарен и комфортен достъп до филми, предавани непосредствено посредством стрийминг услуги, като е съчетаем с известни приложения.

LG CineBeam 4K UHD Laser проектор предлага изключителна 4K (3,840 x 2,160) резолюция до 300 инча (по диагонал) с ослепителна 2700 ANSI лумена бляскавост, покриваща 97% от цветовото пространство DCI-P3 със своята двойна лазерна система. Източникът на лазерната светлина е извънредно благонадежден и резистентен с дълготрайност на живота към 20, 000 часа искра.

Независимо какъв брой осветена е стаята и какъв брой тъмна е сцената, проекторът пресъздава динамични, кристално чисти изображения посредством новата технология на LG Adaptive Picture Pro. Iris функционалността предлага две предварителни настройки - Bright Room Mode и Dark Room Mode – които регистрират количеството светлина в стаята, с цел да дават допустимо най-хубавата картина, като даже пресъздава ситуацията в киносалоните. Опцията Adaptive Contrast автоматизирано настройва всеки кадър, с цел да се реализира оптималното съответствие в контраста при потъмните подиуми.

Със съдействието на Real Cinema Mode и TruMotion Mode, новият LG CineBeam може да прожектира филми по метод, по който те са били планувани от режисьора, като поправя честотата на фрагментите на прожектираното изображение, тъй че то да подхожда на истинския източник на 24Hz. TruMotion на LG е изключително подобаващ за екшън филми, осигурявайки бързи придвижвания и плавни и естествени подиуми. Проекторът поддържа набор от известни HDR формати, включващи HDR10 и HLG, както и Dynamic Tone Mapping.

За оптимално улеснение, лазерният проектор LG CineBeam 4K UHD разполага с безжично свързване със системата за домашно кино посредством WiSA и Bluetooth. При свърззност посредством HDMI 2.1 и eARC, проекторът дава 4K изображения в 10- битов цвят, без съвсем никакви нарушавания на качеството на звука. Позиционирането на CineBeam където и да било в стаята е допустимо с помощта на 1.6X приближение и хоризонтално и отвесно изместване на обектива.

Проекторът работи с най-новата платформа на LG webOS 5.0 за подсъзнателен надзор и ръководство, както и за бърз достъп до известни стрийминг услуги като Disney+ и YouTube.

Той е съчетаем с Apple AirPlay 2 и Screen Share, давайки на феновете опцията да споделят наличие от телефони и таблети в кинематографичен мащаб. А със софтуера Auto Calibration II, потребителите могат да получат резултати, които преди са били вероятни единствено посредством професионално калибриране на картината.

„ Новият ни проектор CineBeam работи еднообразно добре при ярки или тъмни подиуми, като покачва качеството на картината и изкачва зрителното преживяване до нови висоти, “ споделя Джанг Ик-хван, старши вицепрезидент и началник на IT business unit на LG Electronics Business Solutions Company. „ Към момента на пазара няма различен артикул като този, а това още едно доказателство, че LG продължава да предлага нови нововъведения, подобряващи живота. “

По време на IFA 2020, LG ще взе участие с виртуална галерия през месец септември, представяща последните нововъведения, включващи и LG CineBeam 4K UHD Laser projector.

Посетете за повече информация.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР