Най-модерната здравна амбулатория на Балканите отвори врати във Враца, научи

...
Най-модерната здравна амбулатория на Балканите отвори врати във Враца, научи
Коментари Харесай

С мисъл за здравето: Най-модерната частна манипулационна на Балканите отвори врати във Враца /снимки/

Най-модерната здравна лечебница на Балканите отвори порти във Враца, научи организация BulNews. Днес бе формалното разкриване на Първа частна манипулационна, която към този момент е част от здравен център „ Медикс “.
Амбулаторията за здравна и сестринска помощ се намира на бул. „ Втори юни “ №18. Тя е оборудвана с всичко належащо за осъществяване на разнообразни здравни услуги. Разполага с съвременна инсталация, а в нея работят квалифицирани експерти в доболничната помощ. Собственикът Илонка Петрова има дълготраен опит в Швейцария, а друга съвременна манипулационна, част от здравен център „ Медикс “, към този момент работи и в Монтана. 
„ Благодаря на всички за поддръжката. Надявам се да сме от изгода на хората “, сподели Петрова на откриването, откакто отец Любен Павлов отслужи водосвет. 
Специален посетител на събитието беше кметът на Враца Калин Каменов, който съобщи, че поздравява Илонка Петрова за самодейността и благодари от името на врачани за качествената здравна услуга, която им се дава. Той пожела доста триумф и удовлетворени пациенти на новата лечебница. 
В здравен център „ Медикс “ жителите могат да получат съответна здравна грижа и да се възползват от разнообразни медицински услуги. Специалистите в екипа слагат инжекции и абокати, сменят превръзки, обработват рани, смъкват конци, правят вливания и още богата гама от разнородни операции. В амбулаторията също по този начин се вземат проби за разнообразни лабораторни проучвания. 
През сегашния сезон е значимо да се означи, че в манипулационната се прави и екстракция на кърлеж. През летните месеци има нараснал риск от ухапвания, изключително при децата. В такива случаи здравните органи поучават кърлежът да се в профил оптимално бързо от здравно лице и да се организира медикаментозно лекуване.
Жителите на Враца и района могат да се възползват от медицинските услуги на здравен център „ Медикс “ и без да им се постанова да напущат дома си. Здравните служащи ще ги посетят на адреса им и ще им окажат професионална помощ на място. Услугата е от огромна помощ за възрастните и трудноподвижни хора. 
Здравен център „ Медикс “ ще работи всеки работен ден от 8 до 18 часа. При записани часове, манипулационната ще отваря и през уикенда, а при положение на потребност дежурен мобилен екип може да посещава пациенти и в дома им.  
Телефоните на амбулаторията са: 092 929 200 и 0877 724 727.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР