Най-малко девет души, включително и чужденци, са ранени при експлозия

...
Най-малко девет души, включително и чужденци, са ранени при експлозия
Коментари Харесай

Газова бутилка се взриви и рани сериозно няколко души в Ереван

Най-малко девет души, в това число и чужденци, са ранени при детонация в центъра на Ереван, заяви министерството на изключителните обстановки на Армения.
Взривила се е бутилка с газ в ресторант за бързо хранене в арменската столица. Бутилката е била употребена за обезпечаване на налягане в апарата за наливна бира, заяви съветникът на ръководителя на следствения комитет на Армения Сона Трузян. В резултат на гърмежа осем души са със съществени пострадвания, а положението на осемгодишно момиченце се прави оценка като тежко, заяви Трузян във Фейсбук. Направена му е интервенция, която е протекла обикновено, прецизира БГНЕС.
Пострадали са още трима арменски жители, измежду които деца на осем и шест години и 19-годишно момиче. Освен тях са потърпевши и трима петнайсетгодишни руснаци и двама жители на Иран, всеки на по 24 години.
Взривът е избухнал в ресторант за бързо хранене от веригата Burger King, който се намира в многолюден региона в центъра на арменската столица. На мястото на случая са били изпратени неотложно четири пожарни коли, избавителна група от министерството на изключителните обстановки и оперативна група от Националния център за ръководство на рецесии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР