Най-малко четирима души бяха убити от въоръжен мъж в болница

...
Най-малко четирима души бяха убити от въоръжен мъж в болница
Коментари Харесай

ПОРЕДНА СТРЕЛБА: Четирима души бяха убити в болница в САЩ

Най-малко четирима души бяха убити от въоръжен мъж в болница в Тълса, Оклахома, заяви локалната полиция. Това е следващата всеобща пукотевица в Съединени американски щати през последните седмици, съобщи "Телеграф ".

Заподозреният, който е билвъоръжен с пушка и пистолетпо време на нападението в кампуса на болница "Сейнт Франсис ",се е самоубил,съобщиха от полицията. "В момента имаме четирима цивилни, които са мъртви, един стрелец, който е мъртъв, и считаме, че се е самоубил ",заяви пред кореспонденти заместник-началникът на полицейското ръководство в Тълса Ерик Далглиш.

Той сподели, чеслужителите са реагирали неотложно, откакто са постъпили незабавни позвънявания, че стрелец е нахлул на втория етаж на постройката "Натали ", в която се обитава клиниката "Сейнт Франсис ".

При идването си служителите на реда "чули изстрели в постройката ", сподели Далглиш. Служителите на реда са почнали да претърсван етаж по етаж, стая по стая, до момента в който се опитвали да освободят постройката по време на стрелбата.

По-рано капитанът от полицията Ричард Мьоленберг съобщи, че чиновниците третират мястото като "катастрофално ", с "няколко " простреляни души и "множество ранени ". Не е конкретизирано какъв брой други хора може да са били ранени.

Далглиш съобщи, че цялото нахлуване - от момента, в който са постъпили незабавните повиквания, досега, в който служителите на реда са се заели със стрелеца, е траяло към четири минути. Далглиш също по този начин означи, чезаподозреният към момента не е разпознат.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е бил осведомен за стрелбата, се споделя в изказване на Белия дом и се добавя, че администрацията е предложила поддръжка на чиновниците в Тълса.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР