Най-голямото наказание за хората, които се възползват от фалшивите сертификати,

...
Най-голямото наказание за хората, които се възползват от фалшивите сертификати,
Коментари Харесай

Кацаров за фалшивите сертификати: Това е все едно да тръгнеш срещу куршумите без бронежилетка

" Най-голямото наказване за хората, които се възползват от подправените документи, е самият вирус. Може да излъжеш администрацията, само че вирусът – не “.

Това сподели здравният министър Стойчо Кацаров във връзка със случая, при който 27-годишен мъж с ковид е умрял в ИСУЛ. Той е имал подправен документ за имунизация.

" Фалшивият документ е допустимо най-глупавото решение, което можеш да вземеш в този миг. Това е все едно да тръгнеш против патроните без бронежилетка, а да заблуждаваш другите, че си я поставил. Това ти подсигурява единствено неприятности. Надявам се от ден на ден хора да го схванат “, сподели Кацаров.

Той осведоми, че е имал среща с министъра на вътрешните работи и други служби, на която е основана организация за противопоставяне на фалшификацията на документите под егидата на Министерство на вътрешните работи.

" Тази усъвършенствана съгласуваност към този момент работи, уповавам се още случаи да бъдат открити “, добави той.

Кацаров бе безапелационен, че няма хронично заболяване, което да е спънка за слагане на ваксина.

" Напротив, множеството хронични болести са причина да си поставите по най-бързия метод ваксина. Това наподобява, че не се схваща добре от нашите сънародници “, добави здравният министър.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР